Sidebar

22
Pon, Sij


OSIGURANJE PLOVILA

OSIGURANJE KOD YACHT POOL
 
Yacht - Pool International vodeći je hrvatski zastupnik za sve vrste nautičkih osiguranja a svoj uspjeh i popularnost među domaćim i stranim vlasnicima sportskih jedrilica brodica i jahti temelji na  činjenici da je cijelu svoju poslovnu aktivnost usmjerio isključivo i jedino prema policama osiguranja s «okusom soli». Koje su sve do jedne bilo da se radi o brodskom kasku osiguranju protiv trećih osiguranju posade osiguranje asustencije na moru ili drugim vrstama osiguranja rizika pisane razumljivim jezikom i s uvjetima koji u potpunosti oslikavaju sve situacije što se mogu dogoditi plovilu i njegovom vlasniku.
 
Yacht-Pool International s ponosom  već dugi niz godina zaredom u suradnji s Hrvatskim jedriličarskim savezom podržava najbolje hrvatske jedriličake i jedriličare u Olimpijskim klasama osiguravajući njihove nastupe na regatama Svjetskog kupa svjetskim i europskim prvenstvima te Olimpijskim igrama.
 
Želite li saznati nešto više o Yacht-Poolu i svim vrstama osiguranja za vaše plovilo kliknite na www.yacht-pool.com.hr a ukoliko Vas zanima konkretna ponuda osiguranja za vašu sportsku jedrilicu brodicu ili jahtu kontaktirajte nas mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na broj 052 / 432 230


Vaš Yacht-Pool tim!