Sidebar

21
Uto, Stu


Oglasna ploča HJS-a

Objavljujemo radnu verziju Kalendara za 2018 godinu prije samog usvajanja. Upisane su sve regate klase Optimist prijavljene na Natječaj za izbor kvalifikacijskih i izbornih regata. Nakon odluke odnosnih tijela o konačnom izboru kvalifikacijskih i izbornih regata i nakon kategoriziranja regata u kalendaru, objaviti ćemo konačnu verziju početkom prosinca. Radna verzija na dan 20.11.2017.

Izvršni odbor je na svojoj 9. sjednici donio sljedeće odluke:
- Usvaja se Dnevni red Redovne sjednice Skupštine koja će se održati u Splitu, u JK Mornar 9. prosinca 2017. godine 
- Usvaja se primjedba JK Zagreb na izbor trenera za SP World Sailing Youth 2017. Umjesto trenera klase Laser Radial - Marka DEM Viturrja imenuje se Teo Pizul.
- Usvaja se ograničeno sufinanciranje nastupa daskaša Enrica Marotija za 2017 godinu, sukladno pravilima o refundaciji i pokrivanju troškova HJS-a za natjecanja iz programa HJS-a.

Temeljem odredbi Statuta (Članak 18.5) i Poslovnika Skupštine HJS-a, Redovna sjednica Skupštine Hrvatskog jedriličarskog saveza, održati će se u subotu, 9.12.2017. u Jedriličarskom klubu Mornar, Uvala baluni 1, 21000 Split s početkom u 12.00 sati. Registracija i verifikacija mandata Zastupnika započet će u 11.00 sati.  Molim rezervirajte ovaj termin i obavezno delegirajte predstavnika na sjednicu Skupštine. Materijali za sjednicu Skupštine objavljeni su rubrici za članove i ažurirati će se do sjednice.

DO DONOŠENJA CJELOVITOG KRITERIJA ZA NAREDNO RAZDOBLJE
VRIJEDI SLIJEDEĆA ODLUKA VZN-a:

Kriterijske regate koje se održavaju u Hrvatskoj ostaju iste (Kriterij 2014-2017),
dok će VZN predložiti dvije inozemne regate
nakon izlaska kalendara za klasu Laser za 2018.
Do ove promjene je došlo jer je klasa Laser promijenila
sustav natjecanja Europa cupa.

Vijeće za natjecanje